Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. - Περισσότερα - Συμφωνώ

Darth Vader Torch

LEGO® Star Wars Darth Vader Torch
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής LEGO
Ηλικία 5+
Αρ. κομματιών Όχι
Βαθμολογία Όχι
29,99 €
Σε απόθεμα
SKU
298032

Χρησιμοποιείστε τους απίθανους φακούς με τους ήρωες Darth Vader και Yoda της σειράς STAR WARS από τη LEGO® και δώστε φως στο χώρο σας. Ο αγαπημένος ήρωας Yoda μετατρέπεται σε φακό και σας βοηθά να διαβάζετε το βράδυ στο κρεβάτι. Πατώντας το κέντρο της φιγούρας βγαίνει φως από τα πόδια. Πατώντας τον διακόπτη που υπάρχει στο πίσω μέρος της, η φιγούρα μένει αναμμένη, χωρίς να χρειαστεί να πατήσετε ξανά το κουμπί. Ανάψτε και το σπαθί της για περισσότερο φως.

Διαθέτει τη δυνατότητα απενεργοποίησης της λειτουργίας φωτός μετά από 30’ χρήση. Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσετε να κλείσετε το φακό σε περίπτωση που αποκοιμηθείτε. Διαφορετικά, πατήστε το κέντρο της φιγούρας για να ανάψει πάλι το φως. Μπορείτε να αφαιρέσετε τη φιγούρα από τη βάση της. Η φιγούρα Darth Vader δεν διαθέτει βάση, αλλά αποτελείται από 1 κόκκινο LED στο φωτοσπαθί και από 1 άσπρο LED φωτάκι σε κάθε πόδι. Πατώντας το κέντρο της φιγούρας και το κουμπί στο φωτοσπαθί της βγαίνει φως από τα αντίστοιχα σημεία. Επίσης, πατώντας δεύτερη φορά το κεντρικό κουμπί το φως δυναμώνει.

Επιπλέον, μπορείτε να δώσετε τη στάση που θέλετε στις φιγούρες σας κουνώντας τα χέρια και τα πόδια τους. Οι φακοί Darth Vader και Yoda, γίνονται οι αγαπημένοι σας νυχτερινοί φίλοι και σας κρατούν ευχάριστη συντροφιά με τα φώτα τους που πηγάζουν από το φωτοσπαθί και τη βάση τους! Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 5 ετών.

You have submitted no questions.
Κάντε Ερώτηση
Στείλτε μας μια σημείωση και εμείς θα σας απαντήσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Darth Vader Torch
Η Βαθμολογία σας